Caramel koffie

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 22-12-2011

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 4 kopjes:
50 ml slagroom, 100 ml melk, 1/2 liter hete sterke koffie, 100 gram suiker.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Los voor het maken van de caramel 100 gram suiker en 3 eetlepels water op in een steelpannetje en kook het 3 minuten tot het een goudbruine kleur heeft. Schenk de kopjes halfvol met versgezette koffie en doe er 1 eetlepel caramel door + de opgeklopte slagroom
Schuim 50 ml opgewarmde melk op en verdeel het melkschuim over de 4 kopjes.
Maak het geheel of wat van de resterende caramel.
Breng deze in een stervorm aan

Serveertip

Met een scheutje Amaretto erdoor wordt het nog lekerder

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten