1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Italiaanse rosbiefrolletjes

Italiaanse rosbiefrolletjes

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-12-2011

Ingrediënten 4 personen


8 plakjes rosbief, 25 gr pijnboompitten, 2 el olijfolie extra virgine, 1 zak veldsla (75 gr), 5 el geraspte Parmezaanse kaas, versgemalen peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rooster in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag de pijnboompitten lichtbruin.

Bereidingswijze

Spreid de plakjes rosbief uit op een snijplank en bestrijk ze met olijfolie. Leg op elk plakje een plukje veldsla, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Strooi er versgemalen peper overheen. Rol de rosbief op en leg de gevulde rolletjes op een grote schaal.

Serveertip

Serveer met ciabatta

Bron

Kookboekje



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van party_party


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van party_party
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top