spruiten gehaktschotel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-12-2011

zeer snelle en een erg lekker gerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400gr gehakt
300gr spruiten
350rg aardappelen (voor de puree)
peper+zout
gehaktkruiden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

maak de spruiten schoon en kook deze af
in de tussen tijd schil je de aardappelen en kook deze ook af (goed gaar voor de puree)
bak daarna de gehakt rul in een pan met peper en zout en gehakt-kruiden.
verwarm de oven voor op 185 gr

Bereidingswijze

giet de spruiten af als ze gaar zijn en leg deze als eerste in de ovenschaal
leg daarbovenop het gehakt
(giet de aardappelen af als ze gaar zijn en stamp ze fijn met een stampper giet een beetje melk bij dat het iets smeuiger word en wat nootenmuskaat en evenuteel nog wat peper en zout) strijk de aardappelpuree over de gehakt heen. en strijk het glad.

Bron

www.amombarg.nl

Serveertip

zet de ovenschaal in de oven voor 12 min.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten