CARPACCIO lolly gevuld met FILET AMERICAIN.
- Nederlands, Borrelhapje
- 0-10 min.
Dit is nu typisch zo gerechtje dat zowel als voorgerecht kan alsmede heerlijk bij de lunch of ja zo ik het gebruik als borrelhapje
Ingrediënten 4 personen
150 gram filet americain.30 gram kappertjes.
1 sjalotje.
30 gram pijnboompitten
30 gram parmezaanse kaas.
0,5 bos basilicum
100 gram carpaccio vlees.
4 el. balsamico creme,
of balzamico azijn.
8 yakitori prikkers
Bereidingswijze
Snij de basilicum klein en snipper de sjalot.
Meng nu de kappertjes, filet americain,basilicum en pijnboompitten.
Rol hier met schone handen kleine bolletjes van met een doorsnee van plus-minus 2 cm dik,leg de plakjes carpaccio op de werkbank rasp er wat van de parmezaansekaas over,leg in het midden het bolletje filet americain, en maak alles netjes dicht, en prik er een prikker in als dipsusje kan je er een balsamico creme er bij doen
Bron
vereneging voor de vleeswaren industrie
Serveertip
serveer het op een mooie schaal met rucola sla met daarop de borrelhap