Mexicaanse kipschotel met saffraanrijst

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-12-2011
  • Mexicaanse kipschotel met saffraanrijst

    Mexicaanse kipschotel met saffraanrijst

    Mexicaanse kipschotel met saffraanrijst

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 blikje Mexicomelange (400 g)
1 blikje kidneybonen (400 g)
1 pak gele rijst (met saffraan, 325 g)
2 kipfilets (ca. 300 g)
2 theelepels cajunkruiden
2 uien
4 eetlepels zonnebloemolie
4 tomaten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Kipfilet in reepjes snijden en met cajunkruiden bestrooien. In braadpan olie verhitten. Uien 1 min. fruiten. Kipfilet toevoegen en in 5 min. gaar en bruin bakken. Groenten en bonen laten uitlekken en door kip scheppen, 2 min. meeverwarmen. Rijst na afgieten door mengsel scheppen en met zout, peper en cajunkruiden op smaak brengen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Rijstschotel in schaal opdienen en garneren met tomaten. Lekker met kropsla met yoghurtdressing.

Bron

ah.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten