Dungesneden steak met kappertjes

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-12-2011
  • Dungesneden steak met kappertjes

    Dungesneden steak met kappertjes

    Dungesneden steak met kappertjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g haasbiefstuk
zout en versgemalen peper
2 eetl. olijfolie
10 g rucola
2 eetl. kappertjes
50 g vers geschaafde Parmezaanse kaas
voor de dressing:
2 eetl. verse tomatenpesto
1 theel. mosterd
2 eetl. olijfolie
1 eetl. balsamicoazijn
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Neem de biefstukken een half uur voor u met dit recept begint uit de koelkast. Maak eerst de dressing door alles met een staafmixer fijn te malen tot een gebonden dressing. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en wrijf ze in met olijfolie. Verwarm de grillpan op hoge stand en schroei de biefstukken aan beide kanten in een minuut dicht. Neem ze uit de pan en leg ze op een snijplank.

Bereidingswijze

Verdeel de rucola over het midden van de borden. Snijd de biefstukken in dunne plakken en verdeel deze dakpansgewijs over de borden langs de rucola. Besprenkel het vlees met de dressing en bestrooi met kappertjes en Parmezaanse kaas.

Bron

boodschappen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten