Broodje bal:

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-12-2011

Smaakt naar meer.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 Boterhammen of een Broodje,
1 Gehaktbal, (over gebleven)
1 Ui,
1 Tomaat,
1 Plak Blokkaas komijn(AH rond),
1½ a 2 el Piccalilly,
1½ a 2 el Friet saus.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Scherp Mes,
Snijplankje,
(Mandoline swing),
Koekenpan.

Voorbereiding

Ontvel de ui en snij er hele dunne plakjes van of met de Mandoline. Was de tomaat en snij er ook hele dunne plakjes van of ook met de Mandoline. Snij wat dikkere plakken van de gehaktbal of ook met de Mandoline.

Bereidingswijze

Smeer een boterham in met Piccalilly, de andere met frietsaus. leg op de boterham met piccalilly een plakje blokkaas dan bedekken met de uitjes dan tomaat, dan het gehakt even opwarmen in de koekenpan, en leg het op de tomaat, daar de boterham met friet saus boven op even aan duwen

Serveertip

direct serveren laat het lekker smaken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten