Fazantenroomsoep

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 06-12-2011
  • Fazantenroomsoep

    Fazantenroomsoep

    Fazantenroomsoep

Vrij eenvoudig Kerst voorgerecht. In 2010 voor het eerst gemaakt en was een succes.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


  1. Laat de ui zweten en voeg soepgroenten en water toe.
  2. De kruiden en kippebouillon toevoegen.
  3. Fazant er in !
  4. Laat alles koken tot de fazant gaar is.
  5. Neem de fazant uit de kookpot en zeef de soep.
  6. Snij de fazant in kleine stukjes.
  7. Voeg nu een scheut cognac toe aan de verkregen bouillon en laat deze nog eens doorkoken.
  8. Dik nu de soep met bindmiddel.
  9. Room en de stukjes fazant toevoegen .
  10. Even bijkruiden en opdienen met gemalen peterselie

Bron

http://groeiendkookboek.nl/recepten/fazantenroomsoep-kerst-voorafje.html

Serveertip

Mooie borden en een toefje peterselie maken het geheel af

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten