Quesadillas met gerookte kip en paprika
- Internationaal, Bijgerecht
- 10-20 min.
Ingrediënten 4 personen
4 tortilla wraps (pak 8 stuks)100 g jong belegen kaas, geraspt
1 rode paprika in reepjes
1 gerookte kipfilet (ca. 160 g), in reepjes
1/2 bakje verse koriander (a 15 g)
1 potje salsasaus mild (300 g)
Benodigdheden
tafelgrill
Bereidingswijze
Zet de tafelgrill aan op de medium stand. Leg de tortillas op een schoon werkblad en bedek de helft van elke tortilla met kaas. Leg de paprika en de kip op de kaas. Bestrooi met korianderblaadjes naar smaak. Klap de tortilla`s dubbel, duw ze licht aan en leg ze op de tafelgrill. Bak 6 min. Keer halverwege. Snijd de quesadillas in punten en serveer met de salsasaus.
Bron
Allerhande 10 2011