Hartige taart van casinobrood met ham kaas champignons en eieren

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-11-2011
  • Hartige taart van casinobrood met ham kaas champignons en eieren

    Hartige taart van casinobrood met ham kaas champignons en eieren

    Hartige taart van casinobrood met ham kaas champignons en eieren

Heerlijke snelle hartige taart met een bodem van casinobrood. Je kunt hier helemaal je fantasie op los laten zoals ik ook heb gedaan.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Olijfolie voor de vorm.
Zoveel sneden casinobrood als je vorm kan hebben -
zachte roomkaas met kruiden en knoflook -
plm. 100 gram geraspte pittige kaas -
plakken ham (zoveel als in de vorm past)-
2 paprika`s in kleine blokjes -
100 gram champignons in dunne plakjes -
3 lente-uitjes in ringetjes -
2 theelepels pittige mosterd -
2 eieren -
150 ml slagroom -
zout, peper,
1 theelepel pittige paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Rechthoekige bakvorm
deegrol
bakpapier

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed de vorm met bakpapier. Bestrijk het bakpapier met de olie.
Haal de korsten van het brood.
Leg de boterhammen in de vorm en maak de boterhammen platter met de deegrol.
Smeer de boterhammen in met de roomkaas.
Strooi er de helft van de geraspte kaas over en bedek dit met plakken ham.
Strooi de paprika-blokjes, champignons en lente-ui erover.
Klop de eieren los met de mosterd, room, peper, zout en paprikapoeder.
Giet dit over de boterhammen. Strooi de rest van de geraspte kaas er nog overheen.
Zet de taart 25-30 minuten in het midden van de over tot de taart een mooie goudbruine kleur heeft.

Serveertip

Heerlijk bij de lunch met bijvoorbeeld een kopje soep.

Laatste reacties

professoroud avatar
professoroud 04-12-2011

Hallo Petra, Weer zo`n lekker zaterdag recept. Dank je wel. Groetjes, Jos

susan56 avatar
susan56 30-11-2011

dat ziet er lekker uit en casino heb ik altijd in de vriezer om tostie`s te maken, dit is een lekker alternatief daarvoor. groetjes Susan

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten