Geflambeerde ananas met vanille/aardbeien ijs ijs

  • Spaans, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-11-2011
  • Geflambeerde ananas met vanille/aardbeien ijs ijs

    Geflambeerde ananas met vanille/aardbeien ijs ijs

    Geflambeerde ananas met vanille/aardbeien ijs ijs

  • Geflambeerde ananas met vanille/aardbeien ijs ijs

    Geflambeerde ananas met vanille/aardbeien ijs ijs

    Geflambeerde ananas met vanille/aardbeien ijs ijs

De gemarineerde ananas smelt op je tong, met daarna de verkoelende en verzachtende smaak van het ijs

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ananas, bruine suiker, likeur 43, aardbeienijs, vanille ijs. poedersuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
evt buitenkeuken of grillpan.

Voorbereiding

snij de ananas door midden en daarna de beide helften nogmaals.Strooi op alle gedeeltes bruine suiker en besprenkel dit met likeur 43. Laat vervolgens 4 uur marineren

Bereidingswijze

Steek de buitenkeuken aan en leg hier de 4 helften ananas op. Bak ze aan alle zijdes. vervolgens 2 kleine glaasjes met likeur 43 vullen en vluchtig over de ananas schenken (2 om 2) let daarbij op de vlammen die vrijkomen !!!!. IJsbolletjes op een groot bord scheppen en daarna direct de warme ananas op het bord leggen

Serveertip

Even de poedersuiker er overheen strooien en smullen maar..... (extra tip..... blaadjes munt tussen de ijs en ananas)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten