Ovenchili met tortillachips
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 20-11-2011
Ingrediënten 4 personen
2 eetl. olijfolie,300gr. rundergehakt,
1 zak mexicaanse wokgroente (750gr diepvries),
1 blik chilibonen,
1 potje milde salsa,
1 zak tortillachips naturel,
150gr. belegen kaas geraspt,
2 theel. paprikapoeder
Benodigdheden
Ovenschotel 30 x 30 ingevetVoorbereiding
Verwarm de oven voor op 190.
Bereidingswijze
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 6 minuten. Voeg de wokgroente toe en bak 4 minuten mee. Voeg de bonen en de salsa toe, warm 2 minuten door en schep het mengsel in de ovenschaal.
Verdeel de tortillachips erover en strooi de kaas over de chips. Bak ca 15 minuten tot de kaas gesmolten is en de chips goudbruin zijn. Bestrooi voor het serveren met het paprikapoeder
Bron
*
Laatste reacties
neem het graag van je mee grt corina