Ovenchili met tortillachips

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-11-2011

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetl. olijfolie,
300gr. rundergehakt,
1 zak mexicaanse wokgroente (750gr diepvries),
1 blik chilibonen,
1 potje milde salsa,
1 zak tortillachips naturel,
150gr. belegen kaas geraspt,
2 theel. paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschotel 30 x 30 ingevet

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 190.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 6 minuten. Voeg de wokgroente toe en bak 4 minuten mee. Voeg de bonen en de salsa toe, warm 2 minuten door en schep het mengsel in de ovenschaal.
Verdeel de tortillachips erover en strooi de kaas over de chips. Bak ca 15 minuten tot de kaas gesmolten is en de chips goudbruin zijn. Bestrooi voor het serveren met het paprikapoeder

Bron

*

Laatste reacties

Corina1982 avatar
Corina1982 23-11-2011

neem het graag van je mee grt corina

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten