Heerlijke 3 soorten uientaart

  • Nederlands, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Heerlijke 3 soorten uientaart

    Heerlijke 3 soorten uientaart

    Heerlijke 3 soorten uientaart

  • Heerlijke 3 soorten uientaart

    Heerlijke 3 soorten uientaart

    Heerlijke 3 soorten uientaart

  • Heerlijke 3 soorten uientaart

    Heerlijke 3 soorten uientaart

    Heerlijke 3 soorten uientaart

Zonder spekjes een heerlijke vegetarische schotel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 uien
3 rode uien
4 stengels bosui
5 plakjes bladerdeeg
4 eieren
125 ml slagroom
1 doosje kastanje champignons
250 spekjes
2 tenen knoflook
peper zout
1 tl paprika poeder
1/2 tl cayenne poeder
Paneermeel
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal van 24 cm

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden .Maak de uien schoon en snij deze in ringen .Snij de champignons en de knoflook in plakjes .Laat het bladerdeeg ontdooien.Beboter de ovenschaal strooi wat paneermeel over de bodem en bedek deze met het bladerdeeg en prik er gaatjes in .

Bereidingswijze

Neem een koekenpan en bak daarin de spekjes .Voeg na een paar minuutjes de uien en de knoflook toe en bak dit al omscheppend 5 min.Voeg de champignons toe en de bosui.Bak dit nog 3 min .Breng op smaak met peper en zout .
Meng in een kom de slagroom en de eieren voeg hier de paprika en cayenne poeder aan toe .Haal de uien van het vuur en doe dit in de ovenschaal (probeer zo min mogelijk vocht van de uien erbij te doen)verdeel dit over de bodem voeg de inhoud van het ei slagroom mengsel toe .Bak dit 40 min in het midden van de oven

Serveertip

eet smakelijk

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

planco avatar
planco

Doorsturen

Home Recepten