Melanzane con salsa di pomodorini e mozzarella
- Italiaans,
- Geplaatst op 16-11-2011
Aubergine met pomodorini saus en mozzarella
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Snijd de aubergines in de lengte in plakken. Wrijf de aubergine in met een klein beetje olijfolie, bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem.
Stap 2 Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de aubergineplakken aan beide kanten in ca. 5 minuten goudbruin.
Stap 3 Leg in de ovenschaal een laag aubergine, een laagje Pomodorini saus, een laag aubergine en weer een laag Pomodorini saus. Leg bovenop de laatste laag de mozzarella. Bestrooi het gerecht met de Grana Padano kaas. Bak de aubergines ca. 30 minuten in het midden van de oven. Garneer het geheel bij het serveren met verse basilicum.
Bron
www.granditalia.nl
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties