Melanzane con salsa di pomodorini e mozzarella

  • Italiaans,
  • Geplaatst op 16-11-2011
  • Melanzane con salsa di pomodorini e mozzarella

    Melanzane con salsa di pomodorini e mozzarella

    Melanzane con salsa di pomodorini e mozzarella

Aubergine met pomodorini saus en mozzarella

Deel dit recept

Ingrediënten
1 pot Grand`Italia Pomodorini Tradizionale (400 gram)
2 aubergines
200 gram mozzarella
100 gram Grana Padano kaas
20 gram bloem
3 eetlepels olijfolie
4 blaadjes verse basilicum
Een snufje peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Snijd de aubergines in de lengte in plakken. Wrijf de aubergine in met een klein beetje olijfolie, bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem.
Stap 2 Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de aubergineplakken aan beide kanten in ca. 5 minuten goudbruin.
Stap 3 Leg in de ovenschaal een laag aubergine, een laagje Pomodorini saus, een laag aubergine en weer een laag Pomodorini saus. Leg bovenop de laatste laag de mozzarella. Bestrooi het gerecht met de Grana Padano kaas. Bak de aubergines ca. 30 minuten in het midden van de oven. Garneer het geheel bij het serveren met verse basilicum.

Bron

www.granditalia.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten