1. Home
  2. Recepten
  3. Rode pastasaus

Rode pastasaus

Door: DvdW88

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-11-2011

Ingrediënten 4 personen



Verder heb je nodig


300 Gr. Gehakt
1klein bakje smek
2 sjalotjes
1 gele paprika
1 prei
1 teen knoflook
2 el Italiaanse kruiden
1 blikje tomatenpuree (grote)
150 ml melk
100 ml volle rode wijn
1el balsamicoazijn


Rul het gehakt en voeg als het gehakt klaar is De wijn, balsamicoazijn en een uitgeperst teentje knoflook toe.
Laat dit even inkoken tot het vocht verdwenen is. Voeg daarna de groente (gesneden in kleine blokjes) toe. Als de groentes ook gaar zijn kan je het blikje tomatenpuree toevoegen. Voeg de melk toe en laat dit onder regelmatig omscheppen een half uurtje pruttelen. Voeg als laatste de smek (in blokjes gesneden toe en laat deze nog even warm worden voordat je de saus gebruikt.

Ontdek meer:



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van DvdW88
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top