1. Home
  2. Recepten
  3. Pancetta paté amuse

Pancetta paté amuse

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-11-2011

Ingrediënten 8 personen


3 sjalotjes
20 g boter
1 eetlepel suiker
3 eetlepel crema di balsamico
75 g cranberrypaté
8 plakjes pancetta (Italiaans spek)


Pancetta paté amuse
Pancetta paté amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn.
Voeg suiker en crema di balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karamelliseren.
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de paté in acht blokjes en wikkel ieder blokje in een plak pancetta.
Bak in de droge koekenpan de pakketjes 2-3 minuten tot de pancetta krokant is.
Leg acht eetlepels klaar. Verdeel de sjalotjes over de lepels en leg er de pancettahapjes op.

Serveertip

Warm opdienen!

Bron

Allerhande



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zizou-amber


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zizou-amber
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top