Pancetta paté amuse

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-11-2011
  • Pancetta paté amuse

    Pancetta paté amuse

    Pancetta paté amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
3 sjalotjes
20 g boter
1 eetlepel suiker
3 eetlepel crema di balsamico
75 g cranberrypaté
8 plakjes pancetta (Italiaans spek)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn.
Voeg suiker en crema di balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karamelliseren.
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de paté in acht blokjes en wikkel ieder blokje in een plak pancetta.
Bak in de droge koekenpan de pakketjes 2-3 minuten tot de pancetta krokant is.
Leg acht eetlepels klaar. Verdeel de sjalotjes over de lepels en leg er de pancettahapjes op.

Bron

Allerhande

Serveertip

Warm opdienen!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten