1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kipfilet met Champignon Roomsaus

Kipfilet met Champignon Roomsaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-11-2011

Ingrediënten 2 personen


2 stuks kipfilet
peper
zout
rozemarijn
boursin
rijst
unox champignon soep
champignons


Verder heb je nodig


Soeppan, koekenpan, spatel


Kipfilet met champignon roomsaus en rijst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kipfilet en de champignongs

Bereidingswijze

Kook de rijst.
Bak de kipfilet blokjes in de koekenpan tot deze gaar zijn.
Verwarm de soep pan met een beetje boter en doe de unox champignonsoep hierin met een beetje zout, peper en rozemarijn. LET OP!!! GEEN WATER ERBIJ DOEN. Onverdunt laten. Doe dan de kipfilet bij de onverdunde chapignon soep, en schep er een eetlepel boursin bij. Dan de champignons even bakken in de koekenpan tot deze gaar zijn en ook erbij doen.
dan als de rijst klaar is, eet smakelijk!!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kimmetje72


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Kimmetje72
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top