Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Chorizo Kaas hapjes

Chorizo Kaas hapjes

Door: warmonder

  • Spaans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-11-2011

Ingrediënten


130 gram Chorizo Pamplona (in voorgesneden plakjes), 140 gram oude kaas of geraspte pittig, pak à 10 plakken bladerdeeg.


chorizo kaas

verdelen in 4 helften

verdeling van chorizo/kaas mix (en manier waarop ik het vouw)

klaar!

verdient niet de schoonheidsprijst, maar wel ontzettend lekker!


Lekker hartige borrelhapjes.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Plakken bladerdeeg ontdooien.

Bereidingswijze

Laat de plakken bladerdeeg voldoende ontdooien. Vermaal de 130 gram chorizo met 140 gram kaas (zie foto) terwijl de plakken ontdooien. Snijd de plakken bladerdeeg in 4 gelijkmatige vlakken ( zie foto ). Verspreid de mix van chorizo en kaas gelijkmatig over de plakken bladerdeeg ( circa 7 gram per 1/4 plak bladerdeeg, zie foto) . De verhoudingen kunnen ook naar smaak worden gedaan, ik persoonlijk vind deze verhouding erg lekker. Oven op 200 graden celcius 15 minuten.



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van warmonder
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top