Mini bananenpannenkoekjes

  • Marokkaans, Banket
  • 20-30 min.
  • Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

  • Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

  • Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

  • Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

Ik houd van pannenkoeken, pancakes en Marokkaanse baghrir maar ook deze kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan zijn niet te versmaden....

Deel dit recept

Ingrediënten
250 gram bloem;
1/2 zakje bakpoeder;
60 gram poedersuiker;
een beetje kaneelpoeder;
2 eieren;
125 ml. volle melk;
125 ml. room;
2 rijpe bananen.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1832,54 kcal
Koolhydraten 305,67 g
Eiwitten 54,00 g
Vetten 39,82 g

Voorbereiding

Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker
en een snufje kaneelpoeder in een kom.
Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het
bloem/suikermengsel.
Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.

Vermeng alles goed tot een egaal beslag.

Bereidingswijze

Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en
schep daarin kleine bergjes van het beslag.
Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant
1 à 2 minuten zachtjes bakken.

Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.

Bron

MIJN WEBLOG

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

393amber1 avatar
393amber1

Doorsturen

Home Recepten