
Ik houd van pannenkoeken, pancakes en Marokkaanse baghrir maar ook deze kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan zijn niet te versmaden....
Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker
en een snufje kaneelpoeder in een kom.
Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het
bloem/suikermengsel.
Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.
Vermeng alles goed tot een egaal beslag.
Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en
schep daarin kleine bergjes van het beslag.
Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant
1 à 2 minuten zachtjes bakken.
Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.
Nelly5744 16-05-2020
Ik had zo'n zwarte banaan.... Nooit meer gewone pannenkoeken! Lekker.
pwiggers 03-06-2013
Ze lijken me heerlijk, dus ga ik e gauw eens proberen. Bedankt Amber! Grt. Petra
adeline43 30-07-2012
leuke variatie, neem je recept graag mee.Groetjes, Adeline
souvlaki 04-07-2012
Vandaag gemaakt en de pannenkoekjes smaakten heerlijk bij de lunch op ons zonnig terras!! Heb er nog een paar over voor morgen, hmmmmm....!
Nogmaals dank, Souvlaki
393amber1 15-01-2012
Aan alle reageerders; ik ben erg blij dat deze verrukkelijke pannenkoekjes
jullie zijn bevallen.
Bedankt voor jullie leuke reacties,
groetjes,
AMBER