Bruine bonensoep met brocolli en gemalen komijn

  • Wereld, Soep
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-11-2011
  • Bruine bonensoep met brocolli en gemalen komijn

    Bruine bonensoep met brocolli en gemalen komijn

    Bruine bonensoep met brocolli en gemalen komijn

Lekkere soep voor een herfstige dag

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 grote pot bruine bonen of 2 kleintjes, 1 stronk brocolli, 1 tl gemalen komijn, 1 blokje kippenbouillon, 1 uitje, teentjes knoflook naar smaak, 1 blikje tomatenpuree, spekjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan en braadpan

Voorbereiding

1 liter water koken met 1 blokje kipbouillon, bruine bonen uitlekken, kook of stoom brocolli in aparte pan gaar.

Bereidingswijze

Voeg bonen toe aan kippenbouillon en laat pruttelen. Bak in koekepan de spekjes uit, voeg ui en knoflook toe, en na 5 minuten tomatenpuree en gemalen komijnenpoeder. Voeg het prutje toe aan de soep. Laat even pruttelen. Opdienen met stronkjes brocolli.

Bron

Zelf bedacht

Serveertip

Lekker met rookworst en stokbrood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten