1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. romige pasta

romige pasta

Door: j_a_kooi

  • , Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 05-11-2011

Ingrediënten 4 personen


1 zak spaghetti(volkoren), 2 blikken tomatenblokjes in tomatensap, 1 ronde korstkaas, 1 pakje plakjes kaas, 1 zak (300 gram) gesneden spitskool.


Verder heb je nodig


Magnetronschodetel, lepel, mesje


Door de pasta een nacht in de koelkast te laten staan, wordt de smaak goed intrekken en hoeft de pasta niet gekookt te worden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verkruimel de spaghetti in de magnetronschotel met je handen. Voeg hier de blikken tomatenblokjes met het sap aan toe. Snij de kazen in blokjes en voeg hier aan toe en schep dit goed door. Voeg als laatste de spitskool toe en schep nogmaals goed door. Zet dan een nacht in de koelkast.

Bereidingswijze

Als je pasta niet in de koelkast zet, dan de pasta bereiden zoals op de verpakking staat.

Serveertip

Ik heb zelf geitenkaas en oude goudse kaas genomen, maar alle ingredienten zijn te vervangen door andere, varieer naar eigen smaak. Voeg eens citroenpeper toe. Lekker verfrissend



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van j_a_kooi
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top