Poffertjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Een hele berg heerlijk smakende poffertjes maak je met dit beslag.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
120 gram zachte boter, 100 gram suiker, 370 gram zelfrijzend bakmeel, 4 eieren, 380 ml melk, 2 snuffen zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mixer, beslagkom, poffertjespan, flesje voor beslag

Voorbereiding

Klop de boter en de suiker romig. Klop 1 voor 1 de eieren erdoor. Schep het meel en het zout door eht beslag. Voog tot slot de melk toe. Maak er een klontvrij beslag van.

Bereidingswijze

Verhit de poffertjes pan en vet deze de eerste paar keer in.
Schenk het beslag in een beslag- of sausflesje.
Vul de holletjes vor driekwart met het beslag en bak ze gaar.

Bron

TopChef 2011

Serveertip

Ze zijn heerlijk om zo te eten.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

fluo avatar
fluo

Doorsturen

Home Recepten