1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Huzarensalade
  5. Huzarensalade

Huzarensalade

  • Nederlands,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-11-2011

Ingrediënten 3 personen


2 aardappels
1 augurk
1 rode appel
1 dikke plak ham
1/2 ui
2 eetlepels mayonaise



Huzarensalade
Huzarensalade

Een grove huzarensalade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Een pan met water aan de kook brengen. Ondertussen ga je de aardappels schillen en in blokjes snijden en wassen. De aardappels blancheren (beetgaar koken, ongeveer 2/3 minuten), dan laten afkoelen.
De augurk, appel en ham ook in blokjes snijden.
De halve ui snipperen.
Alles bij elkaar voegen en dan de mayonaise toevoegen en goed doorspatelen.

Serveertip

Serveren met bijvoorbeeld sla, tomaat, lenteuitjes enz.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beevv


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beevv
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top