Pompoenpuree

  • Portugees,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-11-2011

Heerlijke eenvoudige puree, eventueel kun je er nog aardappel aan toevoegen. Ook erg lekker om de dag erna op te bakken.

Deel dit recept

Ingrediënten
Pompoen,
knoflook,
tijm,
honing,
Groentebouillon,
scheut olijfolie,
zout en peper,
eventueel een klontje boter
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Schil de pompoen en snijd ze in blokjes.

Bereidingswijze

Kook de pompoen in de groente bouillon totdat je er met een vork in kunt prikken. Ondertussen fruit je in een klein pannetje de knoflook in de olijfolie. Voeg de tijm en een eetlepel honing toe.
Als de pompoen gaar is giet je deze af. Stamp de pompoen tot puree en voeg de knoflook-honing mengsel toe. Naar smaak peper en zout en eventueel nog een klontje boter om hem nog smeuïger te maken.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten