Varkenfiletoester met Ruby Portsaus en Bloemkool met kerrie

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-10-2011

Verrassend.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 Varkensfilet oesters,
Philadelphia Tomaat & Pesto light,
Jambon d`Ardenne,(AH)
Wijn glas Ruby Port,
Pakje Kerriesaus, (Maggi)
Bloemkool,
Aardappels,
Bakboter.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes,
snijplankje,
Vleeshamer,
Steelpannetje,
Koekenpan,
2 Kookpannen,
Ovenschaal.

Voorbereiding

Neem 2 stuken vers houdfolie en vet ze dun in met olie en leg er een varkensfilet op, daar op weer vers houdfolie en sla met de hamer of koekenpan hem plat en dun en smeer hem in met Philadelphia Tomaat & Pesto en leg daar een plak Jambon d`Ardenne zodat hij hellemaal bedekt is, rol hem strak op en zet hem vast met een cocktailprikker, besrooi het met peper en zout, en dit doe je ook met de andere. Schil de aardappels en kook ze 20 min. Maak de bloemkool schoon en kook ze 10 min. Maak de Kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de rolletjes rondom licht bruin in boter, blus ze af met een groot glas Ruby Port haal het vlees uit de pan en laat de port in koken.

Bereidingswijze

Leg de rolletjes dan in een ingevette oven schaal met de ingedikte port en doe af entoe een schepje saus er over en laat ze op 110 °C in het midden van de oven in 40 min gaar worden. Schep dan de aardappels op een plat bord dan de bloemkool en het rolletje met de port saus, en serveer de kerriesaus op de bloemkool.

Serveertip

Warm serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten