Goulash uit Tsjchië

  • Tsjechisch,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 30-10-2011

Een naar mijn eigen smaak aangepast recept uit Tsjchië.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo sucadelappen
1 ons Herz salami
Anderhalf ons gerookt spek (blokjes)
1 blik tomaten
1 groot blikje tomatenpuree
3 paprika`s
5 uien
5 tenen knoflook
Halve knolselderij
1 eetlepel zoete paprikapoeder
2 theelepels karwijzaad
2 theelepels Marjolein
2 theelepels komijn
1 laurierblad
1 eetlepel verse rode peper
Bloem
zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer; grote sudderpan

Voorbereiding

Sucadelappen in blokjes snijden en dichtschroeien in boter en bloem.
Doe de spekjes erbij en op het laatst de gesneden salami.

Bereidingswijze

Haal nu het vlees uit de pan en leg het apart.
Snij de groeten en bak ze aan in de gebruikte pan met het bestaande vet en doe een scheutje olie erbij. Bakken tot de uiten lichtbruin zijn. Doe de rest van de ingrediënten erbij. Laat alles zachtjes een kwartiertje pruttelen.
Maak er een egalere massa van met de staafmixer. Doe het vlees erin terug en laat alles een paar uur stoven.

Serveertip

Met rijst of goeie aardappels.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten