Gewoon een erg gemakkelijk maar vooral lekker recept.
Snijd het groen van de preien. Snijd de rest in schuine stukken.
Kook de prei in 2-4 min. beetgaar (ik kook ze zelf iets langer) in de kokende bouillon. Laat de prei goed uitlekken. Verwarm de crème fraîche met 6 eetlepels kookvocht van de prei en laat dit mengsel inkoken tot het een mooie sausdikte heeft. Verwarm de prei nog even in de saus en breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en bieslook.
Lekker met bv aardappelpuree en vis.
Libelle
ArualB 26-03-2018
Graag gedaan Farfalla. Eet smakelijk!
Farfalla_ 24-03-2018
lijkt me erg lekker, dit ga ik proberen! Bedankt!
Delarosa 06-11-2015
Goedemorgen Laura, deze prei komt vandaag bij ons op tafel, nu al zin in met een stukje zalmfilet.. Dank je wel voor het recept! Vriendelijke Smulgroetjes, Erwin
ankie43 06-11-2015
Hallo Laura, heb de prei weer gemaakt met aardappelpuree met mosterd en een rookworst. Het was weer heerlijk. Deze prei houden we erin. Groet van Ankie.
ankie43 07-09-2015
Hallo Laura, dat was erg lekker. Heb het gemaakt met verse aardappelpuree en voor de echtgenoot een biefstukkie en zelf een gehakt cordon bleu. We hebben nog een maaltje over voor woensdag als we wat laat de boodschappen doen. Lekker makkelijk. Heb heel smakelijk gegeten. Bedankt hoor en groet van Ankie.