1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. roomkaashapje

roomkaashapje

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2011

Ingrediënten


1 pakje roomkaas met kruiden(Val Blanc v.d. Aldi
pakje houdbare slagroom
1 pak gerookte zalm (200 gr.)
3 blaadjes gelatine.
bieslook


Verder heb je nodig


Siliconen bolletjesvorm Tupperware
schaaltje


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gelatine weken in koud water.

Bereidingswijze

Slagroom en kruidenkaas 1 minuut verwarmen in de magnetron.
dan doorroeren.
Gelatine heel kort in magnetron verwarmen.
Dit toevoegen aan het roomkaasmengsel en doorroeren.
De kleingesneden zalm plus de bieslook toevoegen en doorelkaar vermengen.
Siliconenvorm omspoelen met koud water.
Holtes vullen met het mengsel, en op laten stijven in de koelkast

Serveertip

Kaastorentjes uit vorm halen en smullen maar.
P.S. i.p.v. zalm kun je ook hele fijngesnipperde kipfilet gebruiken

Bron

Kennis



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cdrek


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cdrek
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top