1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gegrilleerde kippenbout met kruidenkaas

Gegrilleerde kippenbout met kruidenkaas

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-10-2011

Ingrediënten 2 personen


  • 1/2 rode paprika, schoongemaakt en in kleine stukjes gesneden, fijngehakte bieslook
  • 3 eetlepels verse kruidenkaas
  • 2 kippenbouten


  • Verder heb je nodig


    Cocktailprikkers


    Gegrilleerde kippenbout met kruidenkaas
    Gegrilleerde kippenbout met kruidenkaas

    Makkelijk en lekker

    Deel dit recept

    Ontdek meer:

    Voorbereiding

    Paprika heel fijn snijden.

    Bereidingswijze

    Roer in een kom parika,bieslook en kaas door elkaar. Snijd het vel van de kippenbouten, maar laat het aan de uiteinden vastzitten. Smeer het kaasmengsel over de kippenbouten en sla het vel weer terug. Zet het vast met een cocktailprikker en kerf het kruislings in.
    leg de bouten ca 10 cm onder een voorverwarmde gril en gril ze ca 15 minuten. Keer ze halverwege de grilltijd om.

    Serveertip

    Gebakken krieltjes, frisse salade etc.

    Bron

    Beetje van mezelf en kookboek



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van stiny26


    Reacties (0)



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van stiny26
    Leuk kookboek om te volgen
    ?
    Meest bekeken
    Kooktip!
    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Scroll voor meer recepten
    Top