Zalmsalade

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 22-10-2011
  • Zalmsalade

    Zalmsalade

    Zalmsalade

Snel een salade voor op een toastje op tafel zetten vanuit de voorraad- en koelkast.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 blikje rode zalm, uitgelekt
2 hardgekookte eieren, afgekoeld
10 zilveruitjes
10 cornichons (kleine zure augurkjes)
1 el kappertjes
1 sjalotje of halve rode ui
Snufje knoflookpoeder
Snufje paprikapoeder
1 tl gedroogde dille
1 tl gedroogde peterselie
1 tl mosterd
4 el mayonaise
2 el tomatenpuree of ketchup
Scheutje droge witte wijn
Peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Hak eieren, cornichons, zilveruitjes, kappertjes en sjalotje fijn. Prak de zalm los met een vork.

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Laat een uurtje afgedekt in de koelkast staan zodat alles maken goed met elkaar kunnen mengen.

Serveertip

Serveer met toastjes, crackers of stokbrood.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

meeuw405 avatar
meeuw405 28-10-2020

Wow deze is echt lekker, gisteren gemaakt en vandaag gegeten. Het is HEERLIJK!!!!!!

meeuw405 avatar
meeuw405 27-10-2020

Lekkere salade ik heb deze bewaard. Smulgroet Els

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten