1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Zalmsalade
  6. Zalmsalade

Zalmsalade

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-10-2011

Ingrediënten 4 personen


1 blikje rode zalm, uitgelekt
2 hardgekookte eieren, afgekoeld
10 zilveruitjes
10 cornichons (kleine zure augurkjes)
1 el kappertjes
1 sjalotje of halve rode ui
Snufje knoflookpoeder
Snufje paprikapoeder
1 tl gedroogde dille
1 tl gedroogde peterselie
1 tl mosterd
4 el mayonaise
2 el tomatenpuree of ketchup
Scheutje droge witte wijn
Peper en zout



Zalmsalade
Zalmsalade

Snel een salade voor op een toastje op tafel zetten vanuit de voorraad- en koelkast.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak eieren, cornichons, zilveruitjes, kappertjes en sjalotje fijn. Prak de zalm los met een vork.

Bereidingswijze

Meng alle ingrediƫnten goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Laat een uurtje afgedekt in de koelkast staan zodat alles maken goed met elkaar kunnen mengen.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Serveer met toastjes, crackers of stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nmbvv


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nmbvv
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top