Lamsshoarma met pompoen en kouseband
- 20-30 min.
we hebben een nieuwe Jumbo en die had lamsshoarma en pompoen in blokjes gesneden.
Ingrediënten 4 personen
400 gram lamsshoarma, 250 gram in blokjes gesneden pompoen, 1 bos kouseband (of 250 gram sperciebonen), 750 gram aardappelen, 1 el kokosrasp, 1 tl kerrie, 1 cm santen, zeezout, olijfolie, 2 a 3 tenen knoflook, 2 tllamskruiden.Voorbereiding
aardappelen schillen en in gelijke stukken snijden, kouseband in kleine stukjes snijden, knoflook en lamskruiden door vlees scheppen met scheut olijfolie,
Bereidingswijze
Aaarappelen en kouseband 8 minuten voorkoken. Pompoen met zout en kokosrasp in beetje olie 5 minuten roerebakken. Lamsshoarma in wok op hoog vuur in olie 5 minuten roerbakken. Vlees in schaal wegzetten. In wok met olie de kerrie bakken, santen erbij doen en laten smelten. De aardappelen, pompoen, kouseband en vlees erbij doen en 1 dl water. Alles goed omscheppen en even in laten trekken.
Serveertip
In diepe kom opdien.