Lamsshoarma met pompoen en kouseband

  • 20-30 min.
  • Lamsshoarma met pompoen en kouseband

    Lamsshoarma met pompoen en kouseband

    Lamsshoarma met pompoen en kouseband

we hebben een nieuwe Jumbo en die had lamsshoarma en pompoen in blokjes gesneden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram lamsshoarma, 250 gram in blokjes gesneden pompoen, 1 bos kouseband (of 250 gram sperciebonen), 750 gram aardappelen, 1 el kokosrasp, 1 tl kerrie, 1 cm santen, zeezout, olijfolie, 2 a 3 tenen knoflook, 2 tllamskruiden.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

aardappelen schillen en in gelijke stukken snijden, kouseband in kleine stukjes snijden, knoflook en lamskruiden door vlees scheppen met scheut olijfolie,

Bereidingswijze

Aaarappelen en kouseband 8 minuten voorkoken. Pompoen met zout en kokosrasp in beetje olie 5 minuten roerebakken. Lamsshoarma in wok op hoog vuur in olie 5 minuten roerbakken. Vlees in schaal wegzetten. In wok met olie de kerrie bakken, santen erbij doen en laten smelten. De aardappelen, pompoen, kouseband en vlees erbij doen en 1 dl water. Alles goed omscheppen en even in laten trekken.

Serveertip

In diepe kom opdien.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

foekje1 avatar
foekje1

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten