1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Aardappelsalade
  5. Duitse aardappelsalade
  6. Duitse aardappelsalade

Duitse aardappelsalade

  • Duits, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-10-2011

Ingrediënten


1 kilo aardappels in plakjes,
2 augurken,
1 ui,
6 eetl. groentebouillon,
zout/peper,
groentebouillonblokje,
5 eetl. witte wijn azijn,
8 eetl. mayonaise,
100 gr. volle yoghurt,
bieslook/peterselie.



Heerlijke frisse aardappelsalade.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Aardappels schillen en in plakjes snijden.
-Aardappels met een bouillonblokje aan de kook brengen, daarna nog 5 min. koken.
-Saus maken van de bouillon, witte wijn azijn, mayonaise, yoghurt en het zout en peper.
-Uien en augurken in kleine stukjes snijden en door de saus mengen.
-Saus verdelen over de aardappels en de peterselie/bieslook overheen strooien.
-Aflaten koelen in de koelkast en koud serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gravendeel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gravendeel
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top