Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tulband
  5. Tulband

Tulband

Door: Krientjes

  • Nederlands, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 18-10-2011

Ingrediënten 1 personen


* 200 gram boter
* 200 gram suiker
* 2 zakjes vanillesuiker
* 4 eieren
* 200 gram bloem
* 2 theelepels bakpoeder
* scheutje rum aroma
* zakje rozijnen of krenten
* 1 bakje sucade



Tulband

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden. Boter, suiker en vanillesuiker mixen tot een romige massa
Voeg 1 voor 1 de eieren toe
Bloem, bakpoeder en rum aroma toevoegen en behoorlijk
lang mixen tot het geheel licht van kleur en romig is.
Rozijnen toevoegen Stort het deeg in een beboterde tulband gedurende ongeveer 70 min (controleer met een sateprikker)

Serveertip

Bestrooi met poedersuiker vlak voor het serveren

Bron

Http://carolinebrouwer.blogspot.nl/2010/04/cake-met-cranberries.html



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top