Pasta met kip, broccoli, pesto en mascarpone

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-10-2011
  • Pasta met kip, broccoli, pesto en mascarpone

    Pasta met kip, broccoli, pesto en mascarpone

    Pasta met kip, broccoli, pesto en mascarpone

Makkelijk, snel en altijd lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 kipfilets
tagliatelle of pappardelle
broccoli
potje groene pesto
bakje mascarpone
pijnboompitten
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1401,65 kcal
Koolhydraten 61,83 g
Eiwitten 56,11 g
Vetten 102,29 g

Voorbereiding

kip en broccoli snijden

Bereidingswijze

Zet de pasta op, liefst in een stoompan zodat de broccoli er boven op kan, en stomend bijtgaar wordt.
Bak de kip ondertussen, tot mooi goudbruin en gaar. Doe er een half bakje mascarpone bij, en ruim een half potje pesto.
Ondertussen de pijnboompitten beetje grillen.
Giet de pasta af en doe de pasta en broccoli bij de kip en pestosaus.
Voeg naar smaak peper en zout toe, serveer met de pijnboompitten eroverheen.

Bron

Vriend

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten