Pasta met kip, broccoli, pesto en mascarpone
- Mediterraan, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 18-10-2011
Makkelijk, snel en altijd lekker
Ingrediënten 2 personen
2 kipfiletstagliatelle of pappardelle
broccoli
potje groene pesto
bakje mascarpone
pijnboompitten
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 1401,65 kcal |
Koolhydraten | 61,83 g |
Eiwitten | 56,11 g |
Vetten | 102,29 g |
Voorbereiding
kip en broccoli snijden
Bereidingswijze
Zet de pasta op, liefst in een stoompan zodat de broccoli er boven op kan, en stomend bijtgaar wordt.
Bak de kip ondertussen, tot mooi goudbruin en gaar. Doe er een half bakje mascarpone bij, en ruim een half potje pesto.
Ondertussen de pijnboompitten beetje grillen.
Giet de pasta af en doe de pasta en broccoli bij de kip en pestosaus.
Voeg naar smaak peper en zout toe, serveer met de pijnboompitten eroverheen.
Bron
Vriend
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties