1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Visschotel met lof (ovenschotel)

Visschotel met lof (ovenschotel)

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-10-2011

Ingrediënten 4 personen


1 pond lof (in ringen snijden)
500g zalmfilet
aardappelschijfjes
1 pot aardappel anders (pikant)
50 tot 100 gram geraspte belegen of oude kaas
knoflook naar smaak



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de lof, de zalm in kleinere stukken, knoflook in plakjes
oven 180 graden

Bereidingswijze

Leg de zalm op de bodem, evt.met een klein beetje limoensap besprenkelen, verdeel de gesneden lof erover, dan de aardappelschijfjes dakpansgewijs erover verdelen, daarover de aardappel anders en dan de kaas erover, dan in de oven hete luchtoven 180, 35 minuten tot het bruin is, controleer wel of de lof gaar is.

Serveertip

Serveer er gerasptekaas bij

Bron

Vrienden dineetje



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willemien38


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van willemien38
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top