Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pompoenrösti

Pompoenrösti

Door: planco

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-10-2011

Ingrediënten 4 personen


500 g pompoen geschild en in grote stukken
3 eiwitten
1 tl bloem
50 g geraspte Pamezaanse kaas
1 tl zout
3 el boter of margarine


Pompoenrösti
Pompoenrösti

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rasp de pompoen in de Keukenmachine of met een rasp.
Klop in een grote kom de eiwitten half stijf. Voeg daarna de bloem, de geraspte kaas en het zout toe en roer tot een samenhangend mengsel. Schep er vervolgens de geraspte pompoen door. Maak van het mengsel 16 gelijke `koekjes` en druk deze tussen keukenpapier droog

Bereidingswijze

Verhit in een grote Koekenpan de helft van de boter en bak 8 koekjes in ca. 2 min. per kant bruin en knapperig gaar. Herhaal dit nogmaals.

Bron

Jumbo



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top