Juicy Lucy cheeseburger

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-10-2011
  • Juicy Lucy cheeseburger

    Juicy Lucy cheeseburger

    Juicy Lucy cheeseburger

De cheeseburger van Matt`s Bar in Minneapolis.

Deel dit recept

Ingrediënten
600 gr gehakt - gehaktkruiden - 6 plakken kaas - augurk - ui - 6 bolletjes - braadboter
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de augurk in plakjes, en de ui in ringen. Kruid het gehakt naar eigen smaak (ik doe meestal peper, zout, parprika poeder, ei en paneermeel). Verdeel het in 12 gelijke stukken. Maak hier platte schijven van. Vouw een plak kaas tot het pakje kleiner is dan de hamburger. Leg het opgevouwen plakje kaas op een hamburger. Leg er dan een tweede hamburger bovenop. Knijp de zijkanten van de hamburgers dicht. Probeer van de 2 hamburgers zo mooi mogelijk 1 hamburger te maken.

Bereidingswijze

Bak de hamburger gaar. Bak eventueel de uien mee (ik vind ze rauw het lekkerst). Broodje open snijden. Augurken erop, dan de hamburger en dan de uien.



LET OP! Het is de bedoeling dat de warme kaas uit de hamburger druipt. Brand je vingers of je onderlip niet.

Serveertip

Lekker met friet en cola.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten