
Deze amusehapjes van avocadomousse met garnalenroom doen niet onder voor die in een restaurant! Serveer ze bij het aperitief of amuse of in een glaasje als voorgerecht
Schil de avocado`s, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees in de kom van de keukenmachine.
Voeg het citroensap en 3 druppels tabasco, zout en peper toe.
Doe de verse room in een kom en klop de slagroom stijf. Roer de helft van de room door de avocadopuree.
Pel de garnalen, snijd het vlees in stukjes, hak ze grof in de keukenmachine en roer ze door de resterende room.
AFWERKING: Vul de glaasjes voor de helft met de avocadobavarois en schep er een laagje garnalentarama op.
Garneer met een lepeltje zalmeitjes. Zet de glaasjes koel weg.
Atlas
Cecileg 27-12-2015
Ik had een hele reeks amuses gemaakt waaronder dit. Het was lekker. Lieve groet Cecile
rudy_de_koning 22-12-2015
Wordt 2e Kerstdag uitgeprobeerd! :-)
mobiel_1368272475 22-12-2013
Heb het uitgeprobeerd en het smaakt heerlijk! Makkelijk te maken en lekker licht. Ideaal als amuse of voorgerechtje.
johandeboer4 17-12-2013
we gaan het proberen
johandeboer4 17-12-2013
we gaan het proberen