1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Avocadobavarois en garnalentartaar als amuse of voorafje.

Avocadobavarois en garnalentartaar als amuse of voorafje.

Avocadobavarois en garnalentartaar als amuse of voorafje.
Avocadobavarois en garnalentartaar als amuse of voorafje.
Avocado

Leuk om is uit te proberen.

Leuk om is uit te proberen.
  • Frans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-10-2011

Deze amusehapjes van avocadomousse met garnalenroom doen niet onder voor die in een restaurant! Serveer ze bij het aperitief of amuse of in een glaasje als voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:


Ingrediënten


2 avocado`s
Sap van 1 citroen
Tabasco
Zout en peper
120 g verse room
6 gekookte garnalen
Zalmeitjes


Bereidingswijze

Schil de avocado`s, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees in de kom van de keukenmachine.
Voeg het citroensap en 3 druppels tabasco, zout en peper toe.
Doe de verse room in een kom en klop de slagroom stijf. Roer de helft van de room door de avocadopuree.
Pel de garnalen, snijd het vlees in stukjes, hak ze grof in de keukenmachine en roer ze door de resterende room.

Serveertip

AFWERKING: Vul de glaasjes voor de helft met de avocadobavarois en schep er een laagje garnalentarama op.
Garneer met een lepeltje zalmeitjes. Zet de glaasjes koel weg.

Bron

Atlas



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (14)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top