Wortelrisotto

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-10-2011

Lekker makkelijk koken

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 winterwortels, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 kopjes risotto- of sushi-rijst. 3/4 liter kippenbouillon,1 tl boemboesaté (conimex) of 1 tl gemberpoeder en 1 tl gemalen komijn
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kookpan

Voorbereiding

Wortelen (met dunschiller) schoonmaken en in stukjes. Water koken voor bouillon.

Bereidingswijze

Fruit ui en knoflook in olijfolie, de wortels er bij 5 minuten, daarna bouillon erbij en de rijst. 20 minuten laten pruttelen.

Laatste reacties

Thea5200 avatar
Thea5200 01-12-2012

Heb dit vanavond gemaakt en smaakte erg lekker, echter 2 winterwortelen en 200 gr risottorijst is een betere verhouding en is dan voor 3 a 4 personen. Nog wat room erdoor en wat geraspte kaas, heerlijk.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten