Andijviestamppot met walnoten en rookworst

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-10-2011
  • Andijviestamppot met walnoten en rookworst

    Andijviestamppot met walnoten en rookworst

    Andijviestamppot met walnoten en rookworst

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg aardappelen iets kruimig, geschild
1 rookworst
125 g magere spekreepjes (duobakje a 250 g)
2 uien, fijngesneden
200 ml melk
1 pakje roomkaas knoflook en kruiden (150 g)
gesneden andijvie 400 g
1 zakje walnoten
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de aardappelen in stukken en kook ze met zout naar smaak in een bodempje water met de deksel op de pan in 20-25 min. gaar. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de spekjes in een koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur goudbruin en krokant, neem de spekjes uit de pan en bak in het overgebleven spekvet de ui goudbruin

Bereidingswijze

Verwarm de melk. Giet de aardappelen af en stamp ze met een pureestamper fijn. Meng er de melk, boursin, spekjes, ui en andijvie door. Warm al roerend goed door. Bestrooi de stamppot met de walnoten en serveer met de rookworst.

Bron

ah

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten