Tomatensoep met balletjes

  • Italiaans, Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-10-2011
  • Tomatensoep met balletjes

    Tomatensoep met balletjes

    Tomatensoep met balletjes

  • Tomatensoep met balletjes

    Tomatensoep met balletjes

    Tomatensoep met balletjes

Tomatensoep met boerensoep groente met balletjes
van rundergehakt en pasta

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 el olijfolie
2 uien, gesnipperd
1 blikje tomatenpuree (140 g)
1 bak romatomaten (750 g), in blokjes
1 1/2 liter groentebouillon (van 2 tabletten)
1 schaal rundergehakt (ca. 300 g)
1 zak boerensoepgroenten
(350 g, koelvers)
200 g pasta
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
soeppan

Voorbereiding

Verhit de olie in een soeppan en bak de ui 5 min. Voeg de tomatenpuree en de tomaat toe en bak 5 min. mee. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook.

Bereidingswijze

Doe het gehakt in een kom, voeg peper en zout naar smaak toe en draai er met vochtige handen kleine balletjes van. Voeg de gehaktballetjes, de soepgroenten en de pasta toe aan de soep en kook deze 10 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden.

Bron

Allerhande

Serveertip

Lekker met vers ciabattabrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten