Luie dag Indiase gegrilld kipfilet
- Indiaas,
- 0-10 min.
Een dag uit de dagboek van een luie man`s keuken.
Ik stond vanochtend op en dacht bah, alweer koken vandaag, tja je moet toch eten zeggen ze. En aangezien ik nu als thema in mijn keuken bezig bent met de Indische keuken, besloot ik om zo ordinair als maar kan kom te doen vandaag... er speelde een rij van masala ingrediënten af in mijn hoofd, maar dit zijn ingrediënten die dan weer gehakt gesneden etc. etc. moeten worden. Dus direct besloten dit word geen hakken en snijden dag maar een "poeder" dag. Zoals in gemberpuree word poeder, knoflook puree, knoflookpoeder etc. Tomatenpuree word tomatenketchup. Even goed, geen zin om blikjes open te maken ha ha... ja! Echt lui...
Ingrediënten
opengesneden kipfiletknoflookpoeder
gemberpoeder
tomatenketchup
garam masala
korianderpoeder
komijnpoeder
geelwortel
cayennepeper
zout
yoghurt
Bereidingswijze
Het staat lekker te marineren en ik hoeft er niks voor te doen. Vanavond even onder de grill en mijn in koelkast staande kerrie doperwten/aardappel bijgerecht opwarmen met een paar plakken ciabatta en klaar is kees.