1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Heilbot Tartaar

Heilbot Tartaar

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-09-2011

Ingrediënten 4 personen


200 g rauwe heilbot (of kabeljauw)
50 g gerookte heilbot
ΒΌ courgette
sap van 1 limoen
een paar korianderblaadjes
1 eetl. citroenolijfolie van Oil & Vinegar
peper en Fleur de Sel limoenvan Oil & Vinegar
6 teentjes zwarte knoflook van Oil & Vinegar



FLEUR DE SEL MET LIMOENSCHIL 90G
FLEUR DE SEL MET LIMOENSCHIL 90G
Zwarte Knoflook
Zwarte Knoflook
CITROENOLIE EV
CITROENOLIE EV
Heilbot Tartaar
Heilbot Tartaar
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de rauwe heilbot, de gerookte heilbot en de courgette heel fijn tot tartaar. Meng alles en breng op smaak met limoensap, citroenolie, korianderblaadjes, Fleur de Sel en peper. Meng op het laatste moment de gesnipperde zwarte knoflook door de tartaar (anders kleurt het de witte vis teveel) en serveer direct in een mooi amuseglas. Door: Lien Willaert

Bron

Http://nl.oilvinegar.com/recipes/view/index/recipe/heilbot-tartaar



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top