tête de veau

  • Frans, Lunch/Brunch
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 22-09-2011

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
kalfsbotten,3/4kg kalfspoulet,3/4kg champignons,1/2kg kalfsgehakt,fleje madeira,blikje tomatenpuree,citroensap,maizena,augurken,hard gekookt ei
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

bouillon trekken van de kalfsbotten,laten afkoelen,afschuimen en dan de poulet in deze bouillon trekken.na ca.1/2 uur de gehaktballetjes toevoegen,champignons koken in azijnwater en op het laatst toevoegen aan de bouillon.even laten meekoken.Dan alles binden met maizena.Garneren met augurk en hard gekookt ei.

Serveertip

lekker met een broodje

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten