Spicy kippenpoten

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-09-2011
  • Spicy kippenpoten

    Spicy kippenpoten

    Spicy kippenpoten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kippenpoten
2 el sambal badjak (potje 200 g)
4 el ketjap manis
2 el zonnebloemolie
300 g pandanrijst (zak 1 kg)
1 zak oosterse wokgroente (750 g, diepvries
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ovenschaal (40 x 40 cm) of braadslee

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de kippenpoten in met de sambal, leg in de ovenschaal of braadslee en besprenkel met de ketjap en de olie. Zet 15 min. in de oven.

Bereidingswijze

Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 3. Neem de schaal of braadslee uit de oven en haal de kip eruit. Meng de bevroren groenten door het vocht in de schaal of braadslee. Leg de kippenpoten op de groenten en zet nog ca. 10 min. in de oven tot de kip gaar is.

Bron

ah

Serveertip

Serveer met de rijst

Laatste reacties

Francesca3 avatar
Francesca3 28-11-2011

Ik geloof er niets van dat kippenpoten in 25 minuten gaar worden, waarvan dan ook nog de laatste 10 minuten op bevroren groenten....!?!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten