Spareribs Slowcooked

  • Amerikaans,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 07-09-2011

Maak de volgende marinade aan:

Zoute Oystersaus
Honing
HP BBQ classic saus
Liquid smoke - Mesqurine
Maggi (of asian seasoning)
Sambal (chilli)

Doe dit in een luchtdichte zak samen met de spareribs. Laat dit minimaal 18 uur in de koelkast staan. Zet de oven op 75 graden en gooi de spareribs en marinade over in (kippen)braadzakken. zorg dat ze luchtdicht afgesloten zijn. Daarna 4.5 uur in de oven (op 75 graden).

Maak de saus voor op de spareribs;

Zoute Oyster
Honing
HP BQQ Classic saus
Djinten

(alle ingredienten kunnen op eigen smaak/hoeveelheid aangebracht worden).

Spareribs na de oven even af laten koelen (30 minuten), dan op de bbq en insmeren met saus.

Beste spareribs ooit!

Deel dit recept

Serveertip

Strooi wat sesamzaadjes erover

Laatste reacties

Onrusts avatar
Onrusts 28-11-2011

Erg lekker! Duurt lang, maar is de moeite waard! Ik heb de oven iets hoger gezet dan 75 graden. Botergaar!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten