Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Turks, Brood
  • 30-60 min.
  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

Echt smullen , genietend het weekend beginnen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 721,58 kcal
Koolhydraten 64,26 g
Eiwitten 43,34 g
Vetten 30,92 g
Benodigdheden
koekenpan; bakplaat in oven

Voorbereiding

OVEN VOORVERWARMEN OP 175 GRADEN C.

Bereidingswijze



    Snipper en fruit de uien en knoflook in de olie, rul het gehakt, en voeg de rest van de gesneden groenten toe, als laatste de taugé. Snij de bovenkant van het brood (dun) af, en hol het wat uit, zodat je het groentemengsel over het brood kan verdelen.
    Erg lekker als je bodem van het brood eerst insmeert met een mengsel van olie en knoflook. Ruim bestrooien met belegen geraspte kaas. Zout, peper, ketjap en sambal naar smaak toevoegen. Oven voorverwarmen op 175°C. Ongeveer 30 minuten in de oven.

    TIP:
    Eventueel kan aan het groentenmengsel een klein blikje tomatenpuree toegevoegd worden.

Bron

?

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ruthbrock avatar
ruthbrock

Doorsturen

Home Recepten