Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Turks, Brood
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-09-2011
  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

  • Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

    Heerlijk voor het weekend:gevuld turks brood

Echt smullen , genietend het weekend beginnen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan; bakplaat in oven

Voorbereiding

OVEN VOORVERWARMEN OP 175 GRADEN C.

Bereidingswijze



    Snipper en fruit de uien en knoflook in de olie, rul het gehakt, en voeg de rest van de gesneden groenten toe, als laatste de taugé. Snij de bovenkant van het brood (dun) af, en hol het wat uit, zodat je het groentemengsel over het brood kan verdelen.
    Erg lekker als je bodem van het brood eerst insmeert met een mengsel van olie en knoflook. Ruim bestrooien met belegen geraspte kaas. Zout, peper, ketjap en sambal naar smaak toevoegen. Oven voorverwarmen op 175°C. Ongeveer 30 minuten in de oven.

    TIP:
    Eventueel kan aan het groentenmengsel een klein blikje tomatenpuree toegevoegd worden.

Bron

?

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

ruthbrock avatar
ruthbrock 28-09-2016

Hoi Ria, dank je wel voor de mooie foto's. Wat leuk dat je rrcde moeite voor gedaan hebt en top dat het goed gesmaakt heeft. Fijne dag morgen. Gr. Ruth

riawes avatar
riawes 27-09-2016

Hoi Ruth. Het gevulde brood was heel erg lekker. Had foto's en geprobeerd ze te plaatsen bij je recept maar zie nog geen resultaat. Zal het later nog eens proberen. Mocht je het niet op prijs stellen dan hoor ik dat graag van je . Groet van Ria

riawes avatar
riawes 27-09-2016

Hoi Ruth! Je recept van het Turks gevulde brood was heel smakelijk. Ik ben zo vrij geweest een paar foto's van het resultaat bij je recept te plaatsen. Wil je dit niet verwijder ze dan maar. Groet van Ria

ruthbrock avatar
ruthbrock 21-09-2016

Hoi Ria, leuk dat je dit recept meenam. Ik hoop dat het jou ook gaat smaken. Fijne avond, gr. Ruth

riawes avatar
riawes 21-09-2016

Dag Ruth,wat een lekker recept. Neem het dan ook graag van je mee. En ga het snel maken. Groet van Ria

Ardkookt avatar
Ardkookt 16-02-2013

Bedankt voor het heerlijke recept. We hebben gesmuld. De aubergine heb ik vervangen door een puntpaprika en het brooddakje de laatste 5 minuten meegebakken.

Charjes avatar
Charjes 12-05-2012

Heb het vanavond gemaakt, heerlijk!! Voor herhaling vatbaar

fleurjosephine avatar
fleurjosephine 17-04-2012

Leuk idee, ga het dit weekend maken!

joyce1969 avatar
joyce1969 11-09-2011

ik neem ook dit recept van jou weer graag mee. Groetjes, Joyce

missy123 avatar
missy123 09-09-2011

bedankt voor je recept ruth! ik zal hem het weekend eens gaan proberen,lijkt me lekker!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten